För att kunna handla från Irooni måste du vara myndig eller ha målsmans tillstånd.

Orderläggning kan du göra både på www.Irooni.se och via kundtjänst på tfn: 073 972 37 18.

Priser och lagerstatus på varorna i webbshopen visa i realtid. Priserna är angivna i svenska kronor inklusive moms och skatter, men exklusiva fraktkostnader. Alla varor i Irooni webbshop säljs med 12 % eller 25 % mammor.

Irooni har rätt att ändra priser vid t ex. annonsering och på webbsidan utan föregående avisering. Som kund har du därmed inte rätt till mellanskillnaden när priset har sänkts från vad det var vid tidpunkten för ditt köp.

Om du lägger en order på en produkt/tjänst som inte finns i lager/inte längre eller som Irooni p.g.a. Andra hindrande faktorer inte längre har tillgång till, upphör köpet även om beställningen är genomförd. Återbetalning sker inom (14) arbetsdagar.

Irooni samarbetar med Klarna Bank AB och Getswish AB. Du kan betala din beställ med hjälp av någon av följande metoder:

- Kortbetalning: VISA, American Express, Maestro, Diners Club och Mastercard. Vid betalningen ska du verifiera ditt köp med Verified av Visa/3d Secure.
-
Fakturabetalning: Du får en faktura direkt från Klarna Bank AB. Vid fakturafrågor ska du i första hand vända sig till Klarna Bank AB.
-
Banköverföring: Du kan betala direkt via någon av följande banker: Nordea, Handelsbanken, Swedbank eller SEB.
-
Delbetalning: Klarna erbjuder kunder möjlighet delbetalning genom sitt program Klarna Delbetalning – däremot inga traditionella privatlån. Du kan handla på kredit genom att ansöka om ett delbetalningskonto hos Klarna.


Delbetala köp med Klarna

Istället för att betala ett inköp direkt, kan du välja att få en faktura hemskickad som du kan delbetala över tid. Alltså – genom en delbetalning.

Så fungerar det:

  • Du köper något online och väljer betalning med Klarna
  • Du betalar inte hela summan utan skjuter istället upp betalningen
  • Resterande summa betalar du tillbaka senare – ränta utgår på beloppet
  • Varje månad den 10:e får du en faktura – bestäm själv hur stor summa du vill betala


-Swish betalning: Du kan betala Med Swish när du handlar via social media eller per telefon och efter att din betalning är genomförd och godkänd av oss kommer din beställning att hanteras av oss.

Vid delbetalning kan Irooni inte garantera att de varor du valt fortfarande finns tillgängliga när kreditprövningen är genomförd. Om köpet blir nekat efter kreditprövningen räknas ditt köp som icke-gjort och du måste göra om ordern för att byta betalsätt.

Senaste uppdatering den : 2022-03-01 14:44:21